Over

floor - Eigenaresse van skin studio

Mijn carrière als schoonheidsspecialist begon al op jonge leeftijd toen ik naast mijn opleiding parttime ging werken bij de salon waar ik stage liep. De eerste kennismaking met het vak beviel heel goed en vooral het contact met de mensen zorgde ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ging. Nadat ik mijn diploma behaalde in 2003 wist ik zeker dat ik op mijn plek zat. Ik kon niet wachten om alles over de huid te weten te komen en mij nog verder in de wereld van de huid te verdiepen.

In de jaren daarop volgde ik vele uiteenlopende cursussen met betrekking tot de huid, acne, pigmentatie, ontharing, massage, visagie en meer. Mede dankzij al deze kennis en de ervaringen met mijn klanten heb ik me weten te ontpoppen tot een ervaren huidexpert.

VAN SCHOONHEIDSSPECIALIST NAAR HUIDEXPERT

Omdat ik voelde dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en vertrouwde op mijn expertise als huidexpert besloot ik een grote stap te zetten. Ik opende de deuren van Skin Studio by Floor. Mijn eigen studio, waar ik nog steeds elke dag mijn liefde voor de huid en het vak mag voortzetten.

ONTSTAAN SKIN STUDIO BY FLOOR

 Nu op mijn eigen manier en volgens mijn eigen visie. Een studio waar jij thuis bent en even mag voelen dat alles om jou draait. Een studio waar je met een stralende huid of prachtige wenkbrauwen en vernieuwde energie de deur uitloopt.

Onze visie

Het behalen van een gezonde, stralende huid gaat zoveel verder dan een fijne gezichtsbehandeling. Iedere huid is namelijk anders. Een huidprobleem kan verschillende oorzaken hebben en verslechteren door externe omstandigheden. Bij Skin Studio kijk ik verder dan de oppervlakte en probeer ik echt te achterhalen wat de onderliggende oorzaken zijn die jouw huidprobleem veroorzaken of verergeren. Het proces naar een gezonde, mooie huid is een proces dat we samen aangaan en waarbij ik je bij elke stap begeleid. 

Daarnaast zie ik microblading als een verlengstuk van jouw unieke schoonheid. De resultaten zijn dan ook zo natuurlijk mogelijk en sluiten altijd aan op jouw wensen en verwachtingen. Juist omdat ik natuurlijke resultaten garandeer heb ik gekozen voor microblading, waarbij de pigmenten handmatig worden aangebracht voor een niet van echt te onderscheiden resultaat. Een specialistische behandeling die ik graag al mijn aandacht geef, zodat jij stralend de studio verlaat.

NEEM CONTACT OP

“Beauty is being comfortable in your own skin”

Wat anderen over skin studio zeggen

our big family

Ik ben voor microblading bij Floor in de salon geweest. Ik ben erg tevreden over de behandeling. Floor is professioneel, neemt de tijd en geeft veel informatie over de behandeling en de nazorg. Het eindresultaat is echt heel mooi geworden!

Altijd goed onderbouwt advies en uitleg over wat goed is voor de huid (afgestemd op het seizoen)! Floor is zeer vriendelijk en professioneel.

Ik voelde me op mijn gemak, de uitleg was helder, de behandeling professioneel en het resultaat fantastisch!

Een heerlijke behandeling in een gezellige ambiance. Vooral de peeling met 3 verschillende zuren gaf een zeer goed gevoel. Hier moet je echt geweest zijn als je het belang van je huid als grootste orgaan serieus neemt. Top Floor!

Lieve Floor , je bent een vakvrouw , oprecht eerlijk kundig. Ennnn lief gezellig en heel attent! Ik ging weer opgeladen stralend naar huis en kijk uit naar de volgende behandeling.