Niet van echt te onderscheiden wenkbrauwen

Door middel van microblading 3D hairstrokes creëren we voor jou de perfecte wenkbrauwen. Omdat de haartjes nog dunner worden gepigmenteerd dan bij andere permanente make-up technieken zijn de wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden en is het resultaat uiterst natuurlijk.

Meer informatie

Behandelingen microblading

Wat is Microblading?

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht bij de wenkbrauwen. Eén voor één worden de haartjes met pigment nagetekend. In tegenstelling tot een tatoeage en andere permanente make-up technieken gebeurt microblading volledig handmatig. 

Voorafgaand aan de behandeling wordt de kleur, intensiteit en vorm in overleg bepaald. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en verwachtingen, maar ook met de huid- en haarkleur. Daarnaast wordt er gekeken naar de groeirichting van de haartjes, zodat we een zo natuurlijk mogelijk resultaat kunnen creëren.

Na de eerste microblading behandeling volgt altijd een nabehandeling na ongeveer 6 weken. Dit doen we omdat er tijdens het genezingsproces pigment verloren kan gaan. We gebruiken de nabehandeling dan ook om de puntjes op de ‘i’ te zetten en het resultaat te finetunen.

Om het resultaat optimaal te houden is het belangrijk dat de microblading één keer per jaar wordt bijgewerkt. Tijdens deze behandeling wordt de kleur opgefrist, waardoor je weer kun genieten van prachtige wenkbrauwen.

MAAK EEN AFSPRAAK

GGD goedgekeurd

Skin Studio heeft een GGD-vergunning. Dit betekent dat wij voldoen aan de zeer strenge inspectie van de GGD. Tijdens deze inspectie wordt gecontroleerd of er volgens de richtlijnen van de GGD en het LCHV (Landelijk Centrum voor Hygiene en Veiligheid) wordt gewerkt. Alleen specialisten met een vergunning mogen permanente make-up behandelingen uitvoeren. Je bent bij Skin Studio dus in veilige handen.

Biotek

Bij Skin Studio werken we met de apparatuur en pigmenten van Biotek. Zij bieden een uitgebreid assortiment met alle tools die nodig zijn om op een veilige en goede manier een microblading behandeling uit te voeren. De pigmenten voldoen aan alle gestelde eisen en zorgen zo voor de meest natuurlijke, mooie resultaten.

Voor en na foto's

Wat anderen over skin studio zeggen

our big family

Ik ben voor microblading bij Floor in de salon geweest. Ik ben erg tevreden over de behandeling. Floor is professioneel, neemt de tijd en geeft veel informatie over de behandeling en de nazorg. Het eindresultaat is echt heel mooi geworden!

Altijd goed onderbouwt advies en uitleg over wat goed is voor de huid (afgestemd op het seizoen)! Floor is zeer vriendelijk en professioneel.

Ik voelde me op mijn gemak, de uitleg was helder, de behandeling professioneel en het resultaat fantastisch!

Een heerlijke behandeling in een gezellige ambiance. Vooral de peeling met 3 verschillende zuren gaf een zeer goed gevoel. Hier moet je echt geweest zijn als je het belang van je huid als grootste orgaan serieus neemt. Top Floor!

Lieve Floor , je bent een vakvrouw , oprecht eerlijk kundig. Ennnn lief gezellig en heel attent! Ik ging weer opgeladen stralend naar huis en kijk uit naar de volgende behandeling.