HUIDBEHANDELINGEN BY SKIN STUDIO

Een huidbehandeling begint altijd met een huidanalyse. We brengen jouw huidtype en huidconditie in kaart en bespreken je wensen en verwachtingen. Op basis van deze informatie ontvang je een huidadvies en starten we met een passende behandeling voor jouw huid.

Meer informatie

Behandelingen nimue

NIMUE BEHANDELING

De behandelingen en peelings van Nimue bevatten geconcentreerde, actieve ingrediënten die de huid in de diepere huidlagen stimuleren en activeren. Afhankelijk van je huidconditie/huidprobleem en je wensen kiezen we voor een huidverzorgende of huidverbeterende behandeling van Nimue Skin Technology.

Behandelingen nimue

- Introductiebehandeling
- Mild treatment
- Medium treatment
- Strong treatment
- Youngcare acne (tot 18 jaar)

Maak een afspraak

Voor en na foto's

Behandelingen Me-line

me-line behandeling

Wanneer je last hebt van pigmentatie adviseer ik een Me-Line behandeling. Voordat we met de behandeling beginnen bepalen we de vorm en de oorzaak van de pigmentatie. De behandelingen van Me-Line bestaan altijd uit een kuur van een aantal behandelingen, zodat we optimale resultaten kunnen behalen.

Behandelingen me-line

- Peeling-Mask treatment
- ID needling treatment
- SPOT treatment
- Dark Circles

Maak een afspraak

Voor en na foto's

Behandelingen pHformula 

pHformula behandeling

pHformula is hét merk voor huidverjonging en het oplossen van complexe huidproblemen zoals acne, chronische roodheid en hyperpigmentatie. Daar waar klassieke chemische peelings hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid veroorzaken, stimuleert geavanceerde skin resurfacing op een actieve manier de aanmaak van cellen in de dieper gelegen huidlagen, waarbij vervelling en irritatie worden beperkt.

behandelingen  PHFORMULA

- Medium treatment
- Intense treatment
- Strong treatment
- Neck treatment

Maak een afspraak

Skin needling

Wat is skin needling?

Van je 25e levensjaar nemen verschillende huidfuncties in werking af. Denk aan de aanmaak van collageen en elastine, de doorbloeding en de celdeling. Dit zorgt uiteindelijk voor huidveroudering in de vorm van fijne lijntjes, rimpels, volume verlies, pigmentvlekken of een grove huidstructuur. Met Skin Needling creëren we d.m.v. fijne naadjes minuscule openingetjes in de huid, waardoor de huid gestimuleerd wordt de verslechterde huidfuncties te stimuleren. Daarnaast worden er tijdens de behandeling actieve ingrediënten aangebracht die specifiek een huidprobleem kunnen verbeteren.

Behandelingen Skin needling

- Needling full face
- Needling 1 zone***
- Needling 2 zones***
- Needling eye contour
***Zones: bijvoorbeeld voorhoofd, kraaienpootjes, frons of bovenlip.

Maak een afspraak

 Thermo coagulatie

Wat is  Thermo coagulatie?

Heb je last van oneffenheden zoals rode vaatjes, adertjes of steelwratjes? Met thermocoagulatie verwijderen we deze oneffenheden door gebruik te maken van trillingen met een zeer hoge frequentie en wisselstroom. Door de warmte kunnen we de oneffenheden veilig en snel verwijderen.

Behandelingen  Thermo coagulatie

- Coagulatie 15 minuten
- Coagulatie 30 minuten

maak een afspraak

Wat anderen over skin studio zeggen

our big family

Ik ben voor microblading bij Floor in de salon geweest. Ik ben erg tevreden over de behandeling. Floor is professioneel, neemt de tijd en geeft veel informatie over de behandeling en de nazorg. Het eindresultaat is echt heel mooi geworden!

Altijd goed onderbouwt advies en uitleg over wat goed is voor de huid (afgestemd op het seizoen)! Floor is zeer vriendelijk en professioneel.

Ik voelde me op mijn gemak, de uitleg was helder, de behandeling professioneel en het resultaat fantastisch!

Een heerlijke behandeling in een gezellige ambiance. Vooral de peeling met 3 verschillende zuren gaf een zeer goed gevoel. Hier moet je echt geweest zijn als je het belang van je huid als grootste orgaan serieus neemt. Top Floor!

Lieve Floor , je bent een vakvrouw , oprecht eerlijk kundig. Ennnn lief gezellig en heel attent! Ik ging weer opgeladen stralend naar huis en kijk uit naar de volgende behandeling.